Thaise Traditionele Wellness Massage

Met deze massage, welke ook wel drukpunt massage wordt genoemd, verdwijnt de vermoeidheid uit uw spieren. De massage is zeer geschikt bij rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve gewrichten en spieren. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken. Na deze behandeling voelt u zich als herboren.

Ontspannings Olie Massage

Een heerlijk zachte massage die je zal helpen ontspannen en de dagelijkse stress doet verdwijnen. Met etherische oliën wordt met strijken en kneden knopen in uw spieren weggemasseerd. De massage helpt uw lichaam afvalstoffen te verwijderen en uw bloedsomloop te verbeteren. Door het gebruik van olie, met natuurzuivere etherische bestanddelen heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking. De geur van de (aromatische) olie kan zelfs een helende werking op de geest hebben, uiteraard afhankelijk van de soort olie die wordt gebruikt. Een werkelijke ontspanning wordt hiermee bereikt.

Thaise Kruidenstempelmassage

Een aromatische massage met stempels gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. Met stoom verwarmde stempels worden op uw lichaam met rollende bewegingen aangebracht. De kruiden verzorgen en ontslakken uw huid en hebben een positief effect op uw bloedsomloop. Deze massage is uiterst geschikt bij moeheid en lusteloosheid.